Nettó árakat mutat
Bruttó árakat mutat
Szállítási feltételek

A megrendelések kiszállításának feltételei, menete és díja


Rendelések értékhatárhoz kötöttek!

Kizárólag a minimum bruttó 30.000,- Ft végösszeg feletti rendeléseket áll módunkban teljesíteni!

A fentiekben megadott feltétellel leadott rendelések logisztikai díja bruttó 490,- Ft, mely összeg a számlán, külön tételként feltüntetésre kerül.


A megrendelések feldolgozásának ütemezése, kiszállítás időpontjának meghatározása:

A munkanapokon 15 óráig leadott megrendeléseket, a feldolgozást követően (amennyiben a megrendelt tételek rendelkezésre állnak) az azt követő munkanapon 15 óráig a Tarans-o-flex Hungary Kft. részére kiszállítás céljából átadjuk, melynek kézbesítésére max. 24 órán belül kerül sor.

Csomagolási költséget nem számítunk fel.


Fizetési módok:

A regisztrációt követően minden új Vevő esetében automatikusan az előre utalás fizetési mód kerül beállításra, melyet a későbbiekben a Szolgáltató a Vevővel történt egyeztetést követően módosíthat utólagos átutalásra.

Futárszolgálat igénybevételével történő kiszállítás esetén kizárólag előre utalás, vagy a fentiekben leírtak alapján utólagos átutalással történhet a számla kiegyenlítése.
Áruházunkban történő személyes átvétel esetén készpénzes fizetési mód is választható.

Sikeres regisztrációt követően, a fentiekben is leírtak alapján, a Webáruházon keresztül leadott valamennyi megrendelésről a Szolgáltató visszaigazolást küld, mely visszaigazolás tartalmazza a megrendelt termékekkel kapcsolatban azok teljesíthetőségét, hiány esetén azok esetleges helyettesíthetőségét vagy a hiányzó termék pótlásának idejét, valamint a szállítás időpontját, illetve a fizetés módját.