FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Házhoz szállítás

Webáruházunkból megrendelt termékeid átvételére választhatsz házhoz szállítást. Ennek feltétele, hogy utánvéttel vagy Barionnal fizeted a csomagodat.
Amennyiben a Barion mellett döntöttél, csomagodat akkor adjuk át a futárszolgálatnak, amikor az összeg megérkezett a Barion tárcánkba.
Ha az utánvétes fizetést választod, lehetőséged van készpénzzel, illetve bankkártyával is fizetni közvetlenül a futárnak.

A rendelésed házhoz szállítását a DPD Hungária Kft. futárszolgálat fogja teljesíteni. Amikor megrendeled a kiválasztott termékeidet, mi e-mail-ben értesítünk Téged, hogy mikor kerül átadásra a csomag. Ezután a futárszolgálat fog értesíteni, hogy mikor fog hozzád érkezni. Amennyiben az ott feltüntetett időpont nem megfelelő, lehetőséged van változtatni rajta.

Érdemes a rendelésedet olyan helyre kérned, amelyen a kézbesítési időpontban ott tudsz tartózkodni. Ha nem tudtad az adott napon átvenni a csomagodat, egy értesítést fogsz kapni róla, és a kézbesítést újra megpróbálják teljesíteni. Ha megrendelésedet ezúton másodszorra sem sikerül átvenned, a csomagodat visszaszállítják a telephelyre és a megrendelésed törlésre kerül.

Megrendelésedet már a visszaigazolást követő 1-3 munkanapon belül a kezedben tarthatod!

Szállítási díjunk:
20.000 Ft alatt 1.490 Ft,
20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes

Barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  • Ha bankkártyával szeretnél fizetni nem kötelező regisztrálnod, elég a kártya számodat, a lejárati dátumát, és a hátoldalán található CVC számot megadnod, valamint egy email címet kapcsolattartás céljából.
    A fizetéshez használhatsz: Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy American Express bankkártyát.
  • Azonban ha regisztrálsz a Barion felületén többé nem szükséges megadnod kártyád adatait, így a vásárlás még egyszerűbb és kényelemesebb lesz.
  • Ha nincsen bankkártyád az sem probléma, ugyanis a Barion egyenlegedet feltöltheted átutalással vagy készpénz befizetéssel is. Ebben az esetben email címed és jelszavad megadásával tudsz majd fizetni.

A Barionos fizetésnek nincsen további költsége, sem havi díja, belépési díja. Egyedül az egyenleg feltöltésnek és visszaváltásnak vannak szerény díjai.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán:
www.barion.com

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt.
biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

AMENNYIBEN NEM ÉRKEZNE MEG A TÁJÉKOZTATÓ E-MAIL,
KÉRJÜK VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT
ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN!

francotradewebshop@gmail.com
06 52 541 025